Reisorganisaties

Er zijn in Nederland zeer veel reisorganisaties. Van zeer grote organisaties zoals Kras vakanties en Arke tot de echte groepsreisaanbieders. Hiervan zijn de beste Shoestring, Baobab, 333Travel en Djoser.

Als je meer geïntereseerd bent in een relax vakantie, bijvoorbeeld naar de Middenlandse Zee, dan zijn hier weer specialistische aanbieders voor. Je kan dan terecht bij bijvoorbeeld Sunweb.

Uiteraard zijn er ook nog de aanbieders van vakantiehuizen. Dit zijn partijen die vaak een groot aantal vakantiehuisjes, bungalows, villa's en andersoort acoommodaties in de verhuur hebben. We raden de volgende aan: Belvilla vakantiehuizen, Topic Travel en Pharos Reizen

Met of zonder Reisorganisatie

Je kunt natuurlijk ook beslissen om zonder reisorganisatie op reis te gaan. Dit scheelt vaak in de kosten, maar je moet wel zelf alles (van te voren) regelen. Als je graag zonder reisorganisatie wilt boeken, hebben we nog twee tips voor je: Eén om vliegtickets te vergelijken en één om hotels te vergelijken. Op deze manier kan je veel geld besparen voor precies hetzelfde ticket of hotelkamer!

Beste reisorganisaties
Individuele reizen

Fox Vakanties
NRV Holiday
Kras

Populaire Bestemmingen
  • Thailand Mooie stranden, cultuur en natuur
  • China Interessante cultuur, mooie natuur en lekker eten
  • Italië Lekker weer, dichtbij en heerlijke pizza's
  • Myanmar Een van de laatste echte Aziatische landen
  • Zuid Afrika Mooie natuur, leuke mensen en goede voorzieningen
  • Cambodja Erg rijke geschiedenis en cultuur, goedkope reizen