Zuid-Afrika Reizen

Een reis door Zuid-Afrika is een belevenis van ongekende grootte. Het land is zo afwisselend dat je het idee hebt door heel veel verschillende landen te reizen. Wil je ook door Zuid-Afrika reizen? Probeer dan in ieder geval langs deze top 5 van bestemmingen te gaan:

 1. Kruger park - het mooiste natuurpark in Zuid-Afrika. Hier kan je zelfstandig met de auto doorheen reizen, waarbij je onderweg de meest geweldige soorten dieren tegen komt: leeuwen, olifanten, buffels, giraffen, te veel om op te noemen!
 2. Kaapstad - Niet de hoofdstad van Zuid_Afrika, maar wel de meest interesante stad. Er is veel in deze stad te zien en te doen: van een bezoek aan de Tafelberg en de pinguin kolonie tot heerlijk shoppen.
 3. Drakensbergen - Dit is een geweldige bergactige streek vol met vergezichten, watervallen en valleien.
 4. St. Lucia - Een mooi moerasgebied welke ideaal is voor een boottocht op de rivier. Onderweg zie je ontelbaar veel krokodillen en nijlpaarden. Ook kan je hier leuk wandelen of van het strans genieten.
 5. Hermanus - Hermanus ligt aan de zuidkust en is een van de beste plaatsen om vanaf het land walvissen te zien. Deze mooie dieren komen tot zo'n 20 meter van de kust, wat resulteert in spectaculaire uitzichten op de grootste dieren van de wereld!
Naast deze top 5 is er natuurlijk nog veel meer te doen en beleven in Zuid Afrika. We raden je aan van de voren je reis te boeken bij een reisbureau. Deze hebben vaak de mooiste routes al voor je bedacht waarbij er een mooie afwisseling is tussen actief en relaxen. Klik hier voor een overzicht van reisorganisaties naar Zuid-Afrika.

Beste reisorganisaties
Individuele reizen

Fox Vakanties
NRV Holiday
Kras

Populaire Bestemmingen
 • Thailand Mooie stranden, cultuur en natuur
 • China Interessante cultuur, mooie natuur en lekker eten
 • ItaliĆ« Lekker weer, dichtbij en heerlijke pizza's
 • Myanmar Een van de laatste echte Aziatische landen
 • Zuid Afrika Mooie natuur, leuke mensen en goede voorzieningen
 • Cambodja Erg rijke geschiedenis en cultuur, goedkope reizen